Specialister i varmepumper

Om Varmeo

Hvorfor Varmeo? Fordi vi fokuserer 100% på varmepumper. Vi er her for at give dig høj kvalitet og exceptionel service. Vores dedikation er din garanti for en varmepumpe, du kan stole på.

Derfor er vi det rette valg

Hvorfor er vi bedre end de fleste?

Varmeo har gjort det til vores mission ikke blot at være gode, men at være de bedste inden for varmepumper. Vi breder os ikke ud; vi gør én ting utroligt godt, og det er varmepumper.

Uafhængighed sikrer det bedste valg

Vores uafhængighed er en nøglefaktor i vores succes. Vi er uafhængige ikke kun af strømleverandører, men også af varmepumpemærker. Vi tilbyder flere kvalitetsmærker som Panasonic, Mitsubishi, og Hitachi, hvilket giver os mulighed for at vælge præcis den mærke og model, der passer bedst til dine behov.

Spar tid og penge med digital effektivitet

Vores avancerede digitale system gør det muligt for os at køre vores forretning næsten 100% digitalt. Traditionelt kører VVS-virksomheder hjem til dig for at vurdere opgaven og tager så tilbage til kontoret for at skrive et tilbud. Dette er både tidskrævende og dyrt. Med vores system kan du svare på nogle spørgsmål på vores hjemmeside, og vi kan derefter give dig et fast tilbud. Det sparer både tid og penge, som vi giver videre til dig i form af lavere priser.

Gratis, personligt tilpassede tilbud

Hvert tilbud er skræddersyet til din husstand og indeholder muligheden for at få varmepumpen på abonnement eller til køb. Det gør det nemt for dig at vælge den løsning, der passer bedst til dine præferencer og økonomi. Vi hjælper med at beregne alle nødvendige tal, såsom besparelser og CO2-reduktion, så du kan træffe den rigtige beslutning.

Få service i hele Danmark

Gennem vores partnerskab med Kinnan har vi adgang til hundreder af autoriserede installatører i hele Danmark. Uanset hvor du er, kan du stole på, at Varmeo er der for dig.

Kundeanmeldelser

Vi hjælper hundredvis af glade danskere

Super service fra Varmeo og montør

“Fuldstændigt gnidningsfri bestilling og installation. Montør brugte god tid på at “sætte os ind i sagerne”. Dejligt at vi ikke skal tænke så meget mere over det 🤩 Så varm (undskyld den dårlige joke 😅) anbefaling herfra”

Bendth Suhr
25. maj 2023

“Det har været en helt igennem positiv oplevelse at være kunde hos Varmeo. Det er et meget reelt firma, som ikke stikker noget under stolen, hvilket er vigtigt for et langvarigt kundeforhold. Gennem hele forløbet har vi følt os rigtigt godt behandlet, og Vameo får vores bedste anbefalinger.”

Klaus Elmer
15. marts 2023

Meget tilfreds!!

“Super hurtig betjening fra jeg bestilte på nettet til jeg blev ringet og af montøren og aftalen for installation var booket, og meget effektivt udført arbejde på dagen for montage:)”

Christina
23. marts 2023

Vi er meget tilfredse med Varmeo!

“Det var en meget professionel oplevelse fra start til slut og montørerne var yderst venlige og hjælpsomme. Vi er meget tilfredse med vores abonnement hos Varmeo.dk. De bedste anbefalinger herfra!”

Jan Hansen
13. januar 2023

Vi kan virkelig anbefale Varmeo til andre!

“Vi har lige købt og fået installeret Mitsubishi luft vand anlæg af Varmeo. Det kan vi virkelig anbefale til andre, hele processen har været super tryg og professionel og samtidig fik vi dem også til at lave ny komplet gulvvarmestyring. Anlægget kører super godt og det var meget dygtige teknikere der lavede det hele.”

Jan Jeppesen
22. marts 2023

Alt har været som det skal være – og til tiden

“Vi har fået installeret en luft til vand varmepumpe fra Varmeo. Alt har været som det skal være – og til tiden. Nemt at få fat i firmaet ved spørgsmål, så alt i alt en rigtig god og positiv oplevelse, og vi kan på det varmeste anbefale dem.”

Jette
25. marts 2023

Meget bedre indeklima

“Super kontakt til både firma og montør. Lidt dyrere end at købe, men til gengæld står firmaet for alt vedligehold, samt udskiftninger/reparationer hvis det bliver nødvendigt. Har en bekendt der lige har betalt 7000 for nyt print. For os er servicen i højsædet så vi har varme. Har haft det kørende i små 2 mdr nu, uden problemer, men med meget bedre indeklima.”

Søren
3. februar 2023