Luft-til-vand varmepumpe – Mitsubishi Ecodan Silent

Opgrader dit oliefyr, pillefyr eller gasfyr til en varmepumpe

Få et gratis tilbud på en varmepumpe

Vælg mellem køb eller abonnement

Betaler sig hurtigt hjem

Inkl. montering, service og reparation

Nem at opsige eller frikøbe

1.100 kr. pr. måned (frapris)

Plus 6.000 kr. opstartsbeløb

Eller få vejledning på

Ønsker du at skære ned på varmeregningen og samtidig øge din boligs værdi? Så er Mitsubishis Ecodan Silent den perfekte løsning for dig. Som en af vores mest populære luft-til-vand varmepumper, er den kendt for sin banebrydende teknologi inden for varme, økonomi og miljøvenlighed. Systemet tilpasser sig hurtigt dit hjem og optimerer opvarmningen for maksimal energieffektivitet. Ingen energi spildes, hvilket gavner både din økonomi og miljøet.

Forestil dig at vågne op til et varmt og behageligt hjem, selv på de koldeste vintermorgener. Ecodan Silent’s teknologi gør det muligt for den at udvinde varme fra udeluften, selv når temperaturen falder helt ned til -28 °C. Det betyder, at du kan sige farvel til dyre fossile brændstoffer og goddag til betydelige besparelser på din varmeregning.

Ecodan Silent er en af markedets mest lydsvage varmepumper, så din opvarmning mærkes, men ikke høres – til glæde for både dig og dine naboer.

Varmepumpen fås i flere forskellige designs og størrelser, så du kan vælge det bedste til dit hus. Dens minimalistiske udseende sikrer, at den passer problemfrit ind i dit hjems æstetik, så du kan nyde et varmt og behageligt hjem uden at ofre stilen. Derudover øger en luft til vand varmepumpe værdien af dit hus i tilfælde af et salg.

Fremragende anmeldelser

   

Kvalificeret leverandør

Registreret energivejleder

Højdepunkter

  • Fremragende økonomi og øget boligværdi
  • Højeste energieffektivitetsklasse: A+++
  • Landsdækkende installation og service
  • BBR-godkendt for nybyggeri
  • Fremtidssikker og miljøvenlig med kølemidlet R32
  • Designet til det nordiske klima ned til -28 °C
  • Driftsikker og næsten lydløs

 

Få flere informationer om varmepumpen

Mitsubishi Ecodan Silent (PDF)

Dine fordele med varmepumpe på abonnement (nærvarme)

Skift fra gas-, olie- eller pillefyr til en luft-til-vand varmepumpe og oplev store besparelser. Investeringen kan dog være betydelig, så vi tilbyder dig muligheden for at få din varmepumpe på abonnement (nærvarme), der kombinerer det bedste fra begge verdener. Lav månedlig udgift og hurtig afkast betyder, at din nye varmepumpe betaler sig selv hjem. Når du anmoder om et tilbud fra os, får du både et købs- og abonnementstilbud, så du kan vælge det bedste for din økonomi. Sammenlign køb og abonnement her ›

Med et abonnement slipper du for bekymringer og lang tilbagebetalingstid. Vi tager os af alt, inklusive drift af varmepumpen, service, reparation og eventuel udskiftning i hele kontraktperioden. Dét er en god varmeløsning!

Du har altid mulighed for at opsige aftalen med 12 måneders varsel eller frikøbe varmepumpen til restværdien. Gennemskueligt og retfærdigt.

Krav for at få varmepumpe på abonnement: Du er ikke registreret i RKI eller Debitor Registreret.

Få et gratis tilbud på en varmepumpe

Det er nemt og hurtigt at få installeret en energieffektiv luft-til-vand varmepumpe i dit hjem. Følg disse tre enkle trin og nyd et komfortabelt og varmt hjem året rundt.

Besvar spørgsmål

Start med at svare på nogle få enkle spørgsmål om dit hjem. Det hjælper os med at forstå dine behov og finde den perfekte varmepumpe til dit hjem.

Modtag gratis tilbud

Baseret på dine svar, sender vi dig et gratis tilbud, der giver en detaljeret oversigt over omkostningerne, så du ved præcis, hvad du får.

Book installation

Når du er klar, booker du en installationsdato. Vores professionelle teknikere installerer systemet hurtigt og effektivt med minimal indgriben i din hverdag.

Lad os gøre dit hjem varmt og behageligt. Besvar spørgsmålene og modtag dit gratis tilbud inden for et par hverdage. Tilbuddet indeholder både muligheden for at købe varmepumpen og få den på abonnement.

Få gratis tilbud på varmepumpe

Spar op til 60% på din varmeregning – start her

Jan Hansen

Vi er meget tilfredse med vores abonnement hos Varmeo!

Vi er meget tilfredse med Varmeo, som satte vores varmepumpe op. Det var en meget professionel oplevelse fra start til slut og montørerne var yderst venlige og hjælpsomme. Vi er meget tilfredse med vores abonnement hos Varmeo.dk. De bedste anbefalinger herfra!

Jan Jeppesen

Vi kan virkelig anbefale Varmeo til andre!

Vi har lige købt og fået installeret Mitsubishi luft vand anlæg af Varmeo. Det kan vi virkelig anbefale til andre, hele processen har været super tryg og professionel og samtidig fik vi dem også til at lave ny komplet gulvvarmestyring. Anlægget kører super godt og det var meget dygtige teknikere der lavede det hele.

Christina

Meget tilfreds!!

Super hurtig betjening fra jeg bestilte på nettet til jeg blev ringet og af montøren og aftalen for installation var booket, og meget effektivt udført arbejde på dagen for montage:)

Jette

Alt har været som det skal være – og til tiden

Vi har fået installeret en luft til vand varmepumpe fra Varmeo. Alt har været som det skal være – og til tiden. Nemt at få fat i firmaet ved spørgsmål, så alt i alt en rigtig god og positiv oplevelse, og vi kan på det varmeste anbefale dem.

Få et gratis tilbud på en varmepumpe

Vælg mellem køb eller abonnement

Betaler sig hurtigt hjem

Inkl. montering, service og reparation

Nem at opsige eller frikøbe

1.100 kr. pr. måned (frapris)

Plus 6.000 kr. opstartsbeløb

Eller få vejledning på

Få et gratis tilbud på en varmepumpe

Vælg mellem køb eller abonnement

Betaler sig hurtigt hjem

Inkl. montering, service og reparation

Nem at opsige eller frikøbe

1.100 kr. pr. måned (frapris)

Plus 6.000 kr. opstartsbeløb

Eller få vejledning på

Varmeo har i samarbejde med Kinnan et landsdækkende netværk af flere hundrede autoriserede installatører.

VARMEPUMPER FRA VIRKSOMHEDER DU HAR TILLID TIL